Biznes

‘Tiktok’ në telashe, I bëhet thirrje ‘Apple’ dhe ‘Google’ për ta hequr nga përdorimi
Biznes

‘Tiktok’ në telashe, I bëhet thirrje ‘Apple’ dhe ‘Google’ për ta hequr nga përd…

Një anëtar i “Komisionit Federal të Komunikimeve (FCC)” po i bën thirrje kompanive ‘Ap...

Twitter njofton ndryshimin e madh që do ndryshojë strukturën e kësaj platforme
Biznes

Twitter njofton ndryshimin e madh që do ndryshojë strukturën e kësaj platforme

Teksa Elon Musk “përkohësisht e ka pezulluar” blerjen e tij, Twitter po bën një ndrysh...

Facebook po planifikon një ridizajnim të madh për të konkurruar me Tiktok
Biznes

Facebook po planifikon një ridizajnim të madh për të konkurruar me Tiktok

Ndryshimet përfshijnë më shumë rekomandime në furnizimin e Facebook dhe kthimin e Mess...

Iag investon në fabrikën e automjeteve të blinduara në Bullgari
Biznes

Iag investon në fabrikën e automjeteve të blinduara në Bullgari

Prodhuesi kryesor i automjeteve të blinduara International Armored Group (IAG) ka fill...

Shkencëtarët Britanikë analizojnë sekretet e avionit luftarak të çmuar të Putinit
Biznes

Shkencëtarët Britanikë analizojnë sekretet e avionit luftarak të çmuar të Putin…

Shkencëtarët britanikë dhe amerikanë po analizojnë mekanizmin sekret të shënjestrimit ...

Ofroi 43 mld dollarë për të blerë Twitter-in, Elon Musk: nuk e di nëse do funksionojë! Por kam gati planin b
Biznes

Ofroi 43 mld dollarë për të blerë Twitter-in, Elon Musk: nuk e di nëse do funks…

Multimiliarderi Elon Musk, ka pranuar se nuk është i sigurt që oferta e tij për të ble...