Afrim Veseli "Ish-eprori i FSK": Kryeministër Kurti mos u bë kaq i lig, shumë i lig

Afrim Veseli "Ish-eprori i FSK": Kryeministër Kurti mos u bë kaq i lig, shumë i lig

Ish-eprori i FSK-së, Afrim Veseli i ka reaguar kryeministeit Kurti pasi ky i fundit deklaroi sot se “për shkak të zotimit të ish-presidentit Hashim Thaçi, FSK-ja s’mund të vendoset në veri”.

Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Veseli i ka kërkur Kurtit të mos bëhet i lig sepse ish-presidenti Thaci kishte bërë marrëveshje që në koordinim me NATO të dërgohet FSK në veri.

“Aman mos, se je duke futur përqarje në popull, në kohën kur duhet të jemi Unik.
A duhet sot të ti përmendim gabimet tua?? Apo e vrenë se shumica në këto momente nuk po Ju kritikojnë??”, ka shkrur ai.

Postimi i tij i plotë:

Kryeministër, mos u bë kaq i lig, shumë i lig.
Nëse Hashim Thaqi ka bërë marrëveshjen, që në kordinim me Nato, mund të dërgohet FSK në veri, kush po të ndalë ty sot ta dërgosh ??
Ju dje keni kërkuar ndihmë nga NATO dhe SHBA, apo, pse ????
Aman mos, se je duke futur përqarje në popull, në kohën kur duhet të jemi Unik.
A duhet sot të ti përmendim gabimet tua?? Apo e vrenë se shumica në këto momente nuk po Ju kritikojnë??
E pra, Ti do shkosh, edhe atë shumë shpejtë.