Reklama

AR CONCEPT - Kompania që artin e kthen në qëndisje!
Reklama

AR CONCEPT - Kompania që artin e kthen në qëndisje!

Në vitin 2023, u shfaq në tregun Kosovar një entitet i ri në industrinë e modës, me em...

Kjo është një ndër Pishinat më të bukura në Kosovë !
Reklama

Kjo është një ndër Pishinat më të bukura në Kosovë !

Qyteti i Klinës që nga 2004 ka një pishinë verë , duke e bërë kështu hapësirën afër pla...

Produkte të letrës me kualitet të lartë nga EKO PAK!
Reklama

Produkte të letrës me kualitet të lartë nga EKO PAK!

EKO PAK sh.p.k është fabrikë e re për prodhimin e letrës për perdorim në amvisëri dhe ...

Jeni adhurues I hookah? - "Liv Lounge" me shijet më të mirat në prishtinë!
Reklama

Jeni adhurues I hookah? - "Liv Lounge" me shijet më të mirat në prishtinë!

Dëshironi rehati, të ndjesh kënaqesi dhe të shijosh momentin me shoqërinë tuaj vendi j...

Bleranda Musa, eksperte për instagram sot lanson shërbimet e saj
Reklama

Bleranda Musa, eksperte për instagram sot lanson shërbimet e saj

Bleranda është ekspert-ja e parë shqiptare femer në fushen e Instagram-it në Kosov...

Rikthimi I diskotekes Babclub - Teta Gjyle fton shoqen në përformancen e Sinan Vllasaliut
Reklama

Rikthimi I diskotekes Babclub - Teta Gjyle fton shoqen në përformancen e Sinan …

Personazhi i njohur humoristik, Teta Gjyli do të jetë sot në koncertin e Sinan Vllasal...