Dubova Reisen ofron udhëtime të shpejta, sigurta dhe komode me çmime të volitshme

Dubova Reisen ofron udhëtime të shpejta, sigurta dhe komode me çmime të volitshme

Dubova Reisen mbanë linjën e rregullt nga Gjermania për në Kosovë dhe anasjelltas.

Është një ndër kompanitë më të specializuara që ofrojnë shërbim cilësor në transportin rrugor të pasagjerëve me autobusa modern, duke ofruar udhëtime të shpejta, sigurta dhe komode me çmime të volitshme.
Udhëtime 3 herë në jave Kosovë-Gjermani dhe Gjermani-Kosovë.

Nisjet nga Gjermania: Të Martën, Premten dhe të Shtunën.
Nisjet nga Kosova: Të Mërkuren, Shtunën dhe të Dielën.
Linja e parë: Lörach, Feriburg im Breisgau, Kehl, Baden-Baden, Karlsruhe, Pforzheim, Stuttgart, Ulm, Augsburg, München, Rosenheim, Bergen dhe Salzburg.
Linja e dytë: Ravensburg, Friedrichshafen, Lindau, Wangen Allgau, Memmingen, Lansberg am Lech, München, Raubling dhe Bergen.
Kompania Dubova Reisen bën shërbime me autobusët më modern dhe modelet më të fundit Setra 517HD dhe Setra 519HD.

Autobusa shumë komod të pajisur me WIFI, Energji elektrike 220V, Kafe, TV, WC etj.
Për rezervim kontaktoni në numrat tonë të telefonit:
Tel +49 171 78 78 421
Tel +383 45 219 136