Jeni adhurues I hookah? - "Liv Lounge" me shijet më të mirat në prishtinë!

Jeni adhurues I hookah? - "Liv Lounge" me shijet më të mirat në prishtinë!

Dëshironi rehati, të ndjesh kënaqesi dhe të shijosh momentin me shoqërinë tuaj vendi juaj është "LIV Lounge".

Më një komoditet tërheqës me hapsirë të madhe dhe me shijet më të mira të hookah në Prishtinë bëhët fjalë për "Liv hookah & lounge" që gjindet në Lagjen Arberia(Dragodan), rr.Vicianum 324.

Për Rezervime kontaktoni:

+38348222242 (Whatsapp)

Ju Mirëpresim!

liv