Kjo është një ndër Pishinat më të bukura në Kosovë !

Kjo është një ndër Pishinat më të bukura në Kosovë !

Qyteti i Klinës që nga 2004 ka një pishinë verë , duke e bërë kështu hapësirën afër plantacionit te lajthive dhe gjelbrimit më te madh në rajonin e dukagjinit një prej pishinave më karakteristike  në Kosovë.

Pishina "Europark "posedonë afër 7 hektarë tokë , dhe është një ndër pishinat më te frekuentuara në Kosovë. 

Gjeni freski tek ne në ditët e fillimit të kësaj sezone, ku temperaturat po janë më të larta se asnjëherë tjetër. Tek ne padyshim se nuk e ndjeni të nxehtit e verës që po e lëmë pas!

Për informata dhe rezervime, na shkruani në Facebook & Instagram, (Pishina.Europark)apo edhe na kontaktoni nëpërmjet ☎: 044150459.

Ju Mirëpresim!