Rikthimi I diskotekes Babclub - Teta Gjyle fton shoqen në përformancen e Sinan Vllasaliut

Rikthimi I diskotekes Babclub - Teta Gjyle fton shoqen në përformancen e Sinan Vllasaliut

Personazhi i njohur humoristik, Teta Gjyli do të jetë sot në koncertin e Sinan Vllasaliut në Bab Club.

Teta Gjyli e ka ftuar shoqen e saj, Sevdijen për të dëgjuar Live sonte Sinanin dhe për ta bërë bashkë një selfie.

Nëse doni të jeni edhe ju në ndejë me Teta Gjylin dhe me atmosferën, mund të rezervoni një vend në numrin 045284254.

tetagjyle