“Një ѕëmυndje e re do të prekë planetin”, dalin parashikimet e reja të Baba Vangës

“Një ѕëmυndje e re do të prekë planetin”, dalin parashikimet e reja të Baba Vangës

Baba Vanga ishte analfabete, dhe shkrimi i saj ishte i vështirë për t’u kuptuar pasi fliste një dialekt të vështirë.

Baba Vanga tha se fuqitë e saj paranormale vinin nga krijesa të padukshme, por ajo nuk mund t’i shpjegonte plotësisht ato.

Adhuruesit thonë se ajo parashikoi fillimin e rënies së Bashkimit Sovjetik, fatkeqësinë e Çornobilit, fitoren elektorale të Boris Yeltsin, datën e vd ekjes së Stalinit, fundosjen e nëndetëses ruse Kursk, sulmet e 11 shtatorit në Shtetet e Bashkuara, dhe fitoren e Veselin Topalovit në turneun botëror të shahut.

Ka mjaft zëra që kundërshtojnë këto parashikime që mendojnë se këto deklarata justifikohen vetëm nga media për të tërhequr vëmendjen.

Parashikimet për të ardhmen:

2023 – Orbita e Tokës do të zhvendoset pak.

2025 – Europa do të shkretohet.

2028 – Një burim i ri energjie do të zhvillohet. Uria nuk do të jetë më problem.

2033 – Akulli në Polin e Veriut do të shkrihet. Niveli i oqeanit do të jetë vazhdimisht në rritje.

2046 – Klonimi do të mund të realizohet.

2076 – Bota do të sundohet përsëri nga komunistët.

2088 – Një së mundje e re do të prekë planetin. Njerëzit do të plaken në pak sekonda.

2097 – Do të gjendet një kurë për së mundjen.

2100 – Një diell i ri i krijuar nga njeriu do të ndriçojë anën e errët të planetit.

2111 – Njerëzit do të bëhen kiborgë.

2154 – Kafshët bëhen gjysmë-njerëz.

2167 – Do të lindë një fe e re.

2170 – Do të ketë një thatësirë të madhe.

2187 – Shpërthimi i dy vullkaneve do të ndërpritet me sukses.

2273 – Një racë e re do të lindë.

2288 – Njeriu do të jetë në gjendje të udhëtojë nëpër kohë. Do të kontaktojnë me alienët.

2304 – Zbulohet misteri i hënës.

2371 – Do të ketë sërish një thatësirë të madhe

2480 – Toka do të jetë në errësirë.

3005 – Do të ketë një Iuftë në Mars.

3797 – Nuk do të ketë më jetë në Tokë. Por njerëzit do të jenë në gjendje të jetojnë në planetë të tjerë të sistemit diellor.

Parashikimi i fundit që ajo bëri menjëherë para vd ekjes së saj ishte se bota dhe universi siç e njohim ne do të marrin fund në vitin 5079. Është e domosdoshme të kuptohet se ajo që ajo tha ose mund të ketë thënë është informacion nga anëtarët e ekuipazhit.

Sidoqoftë, parashikimet e saj tërhoqën vëmendjen e shumë njerëzve në mbarë botën.